Homenatge Vallverdú

14 MAIG de 2023 / Espai Guinovart

L’Espai Guinovart, Agramunt, va organitzar un acte festiu d’homenatge a Josep Vallverdú en el seu centenari, amb la presència de l'escriptor. Hi van col·laborar l’Ajuntament d’Agramunt, la biblioteca Guillem Viladot, la Fundació Lo Pardal, la Companyia Teatredetics, el grup musical W i els centres educatius d’Agramunt.

brochure image
brochure image
brochure image
“Estimat amic Pep:
Jo sempre t’he apreciat i t'he vist com un lúcid paridor d'una cosa que ha ajudat molt a fer aquest país nostre: entendre la terra i entendre les seves persones. Amb la teva feina docent, amb la teva tasca d'escriptor i traductor, amb el teu treball de publicista no t'has cansat d'explicar com era i és el país i com som la seva gent. “
Guillem Viladot, Carta a Josep Vallverdú (10-3-1976)
Els 18 anys que vaig poder gaudir de la mare. Els 33 del pare. Els 60 viscuts amb la Isabel. Els 70 que te el meu fill Eloi. Els 10 anys benaurats de l’Antonieta. I els quasi 100 dels meus ossos. Tot aquest teixit d’anys, d’amors i dolors pesa amb la suau gravetat d’un núvol si fas una enèrgica ratlla sobre les negrors i conserves frescos els colors dels records positius.
Josep Vallverdú (Febrer, 2023)
responsive priview
Retrat homenatge a Josep Vallverdú

Espai Guinovart 14/5/2023

Crèdits

  • Joan Brils Rovira (Guillem Viladot), Margaret Creus Verni, Teresa Vilanova Areny

  • Fàtima Puig Castellà

  • Gerardo Garcia Ortín

  • Matias Tolsà Montedoro

  • Albert Malet Mumbrú amm.cat

  • Serafina Balasch Puig, Maria Codorniu Caudet, Gerardo Garcia Ortín, Fàtima Puig Castellà, Teresa Vilanova Areny

  • Fundació Privada Guillem Viladot, Lo Pardal, Fundació Privada Josep Guinovart, Espai Guinovart i Santi Comas Viladot i família (masia Ca l'Isidori)
Direcció teatral / infinitament agraïts