Torna-la a tocar, Sam

25, 26 de desembre 1991

"Torna-la a tocar, Sam", és una obra complexa. Una Obra Original de : Woody Allen. Encara que d'entrada i degut al seu vocabulari, expressions i girs de llenguatge, pot enganyar l'espectador i li pot semblar lleugera, frívola i sense sentit.

"Torna-la a tocar, Sam", és una obra de pas sions, de sexe, d'amistad, de fidelitat, de soledat, de desamor.. però sobretot és una obra d'AMOR. A mesura que anem coneixent les angoixes dels nostres personatges, ens anem endinsant en aquest món força problemàtic i irracional: amors platònics, amors reals, somnis... I com el psico analista, hem d'esbrinar tot el món ideal de som mi en què l'Àlex està immers. Però compte "!No ens perdem, perquè dins el móm oníric, tot es vàlid. Aquí apareixen tots els personatges que es timem, que odiem, que admirem... I tot passa com en una pel.lícula. Però cal tornar a la realitat, cal baixar del núvol que fa que tot surti bé. I és aquí baix, desperts, on s'ha de lluitar per aconse guir una petita part dels nostres somnis.


 • Núria Sorribes

 • Àlex Puig: Xavier Burgués
  Toni Sabeta: Joan Brils
  Humphrey Bogart: Manel Pedraza
  Mercè: Carme Vicens
  Mireia i Lola: Marta Figuera
  Meme Pujol i Bàrbara: Teresa Vilanova
  Vanessa i Noia Museu: Esther Carrera
  Meme (somni) i Noia Disco: Núria Sorribes
brochure image
brochure image
brochure image
"L'amor és un fenòmen estrany i meravellós" ens diu la Mercè en un moment de l'obra. I una mica abans, l'Àlex: "El cap em diu que això no està gens bé, però el cor em diu que deixi estar el cap, perquè és el cap, que no està bé
Qui de nosaltres no ha sentit en algun moment de la vida, com se li fa un nus a la panxa i el cor es dispara? Com la sang corre més de pressa per les venes i bull, malgrat faci fred? Qui no ha notat aquest sentiment estrany i meravellós? Qui no ha hagut de triar alguna vegada, com l'Àlex, entre allò que ens dicta el cor o ens diu el cap?
responsive priview
Fitxa

 • Jaume Vilanova, Josep Mª Ros

 • Joan Brils, Tonet Miralles

 • Teatredetics

 • Rosa Domingo, Antonieta Canosa

 • Josefina Figuera

 • Amàlia Prados
Direcció teatral / infinitament agraïts